Nagradna igra: Brezplačen najem mobilne hiške v Umagu

Na naši strani smo pred nekaj dnevi začeli z novo nagradno igro, kjer lahko zadenete brezplačen najem mobilne hiške v Umagu. Nagradna igra je za promocijo mobilnih hišic na Hrvaškem in Umagu. Več informacij lahko dobite preko te povezave.

Nagradna igra poteka do 26.3.2017, tako da pohitite s prijavo in delite nagradno igro tudi s prijatelji, da bodo tudi oni izvedeli za njo.

Na strani Mobilnehišice.si najdete veliko informacij in ponudb za najem mobilnih hišic. V kolikor tudi vas zanima takšen dopust, obiščite stran in si malo razglejte naokoli.

Na nagradno igro se lahko prijavite tukaj.

Še dodatna beseda o nagradi: Gre za mobilne hiške v campingIn Park Umag, kot že pove ime, so pri Umagu. Hiške so obrnjene na morsko stran, tako da bo jutranji ali večerni pogled proti morju še toliko lepši. V hiški je prostora za 4 odrasle osebe, na voljo pa sta še dva ležišča na raztegljivem kavču, tako da lahko s seboj prideta še dva otroka. V nagrado je vključeno tudi končno čiščenje, dobitnica ali dobitnik nagrade bo plačal samo turistično takso, ki se plača po osebi.

Vabljeni k sodelovanju!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =