Nagradne igre

Ali so vam nagradne igre zanimive in se jim radi pridružite?

Potem ste na pravi strani!

Tudi mi smo pravi ljubitelji nagradnih iger. Tako smo se odločili, da naredimo to stran in na njej objavljamo nove nagradne igre in tiste, ki organiziramo sami.

Tudi sami smo že organizirali kar nekaj zanimivih nagradnih iger s super nagradami. Med drugim je bil podeljen vikend paket v mobilni hiški, letna vinjeta za avto, naravna mila in druge nagrade.

Nove nagradne igre

Nagradne igre za vsakogar

S strani uporabnikov so zanimive, ker lahko dobijo odlične izdelke ali storitve zastonj oz. za minimalno dela (izpolnite prijavnico ali vpišete email). Podjetja in skupnosti pa lahko z organizacijo nagradne igre doseže promocijo svojih izdelkov in storitev ter prepoznavnost blagovne znamke.

Nove nagradne igre

Na strani Novastran.si objavljamo lastne in tuje nagradne igre. Tiste, ki so še posebej zanimive objavimo med objavami, zraven pa pripišemo nekaj osnovnih informacij o nagradi, organizatorju in kako sodelovati.

Lastne nagradne igre, ki jih organiziramo na strani Novastran.si pa prav tako objavimo na prvi strani, včasih pa tudi v desnem delu strani. Vse nove nagradne igre boste tako zasledili na eni izmed teh lokacij, vsekakor pa tudi na Facebook strani.

Kliknite LIKE

Na Facebook strani občasno objavljamo tudi druge zanimive, smešne in poučne informacije. Veseli bomo vsakega komentarja, všečka ali drugega odziva na naše objave.

Bi bili radi obveščeni o novih nagradnih igrah?

Potem se prijavite na naše novice (na desni strani) in občasno vam bomo poslali email z novimi nagradnimi igrami in druge zanimive informacije. Od prejemanja novic se seveda lahko kadarkoli odjavite na dnu vsakega email sporočila, ki ga boste prejeli.

Pokažite spletno stran Novastran.si tudi drugim

Preko spodnje povezave lahko delite to stran med svoje Facebook prijatelje in jim pokažete to stran. Za vsako deljenje vam bomo zelo hvaležni, verjetno pa tudi vaši prijatelji, saj bodo odkrili novo stran, kjer lahko prejmejo zanimive nagrade in informacije.

Si želite povečati možnosti za zmago?

S sodelovanjem v vsaki nagradni igri imate možnost, da igro delite med prijatelje in si tako povečate možnosti za zmago (običajno dobite 3 dodatne srečke v žrebanju). Tako ne pozabite deliti nagradne igre med prijatelje in socialna omrežje, ki jih uporabljate.

Bi tudi v vašem podjetju želeli organizirati nagradno igro?

Oragnizacija nagradne igre je zelo učinkovita metoda za povečanje prepoznavnosti, pridobivanje všečkov in kontaktov. Pomembno pa je, da jo izvedete pravilno. Z organizacijo viralnih nagradnih iger imamo že veliko izkušenj in lahko jo pripravimo tudi za vaše podjetje.

Več informacij najdete na strani organizacija nagradne igre, kjer so vse podrobnosti in kontakt za dodatne informacije.

Trenutno ne poteka nobena nagradna igra.